Una recepta clàssica i fàcil de fer.Josep Maria Banachi el seu equip a Carns Selectes Conxita del mercat de les Corts recomanen un gustós guisat casolà.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de carn de vedella
150 grams de moixernons
100 grams de farina
3 cebes grans
Sal al gust
Oli
Xerès
Julivert per decorar el guisat
PREPARACIÓ
Poseu els moixernons en remull el dia abans de preparar el guisat. L'endemà, saleu la carn i a continuació passeu-la per farina i daureu-la en una paella amb oli.
Retireu la carn i afegiu-hi una mica més d'oli i feu un sofregit amb tres cebes tallades en trossets petits, sense deixar-les torrar. Afegiu-hi una copa de xerès sec i poseu a potència màxima el foc perquè s'evapori l'alcohol.
Afegiu-hi elsmoixernonsi la meitat de l'aigua en què havien estat en remull. Cobriu-ho amb aigua, saleu-ho i deixeu-ho una hora i mitja a foc lent.