Els sabors de la cuina mediterrà-
nia s'uneixen en un plat perfecte per a l'estiu. Al mercat del Ninot, Mònica Masana, filla de l'amo de la parada Bacallà Ramon Masana, recomana aquest saborós entrant.
INGREDIENTS (4 persones)
600 grams de bacallà esqueixat i remullat.
3 tomàquets
1 pebrot vermell i un de verd
1 ceba (millor de Figueres ja que són més dolces)
4-5 cullerades d'oli d'oliva
150 grams d'olives d'Aragó
PREPARACIÓ
Piqueu a trossos petits el pebrot vermell i el verd, la ceba i dos dels tres tomàquets i reserveu el que sigui més madur. A continuació, talleu el bacallà a trossos petits o deixeu-lo en tires grans. Afegiu al peix tots els ingredients picats prèviament i barregeu-ho bé. Ratlleu el tomàquet madur i poseu-lo per sobre. Afegiu-hi les olives negres i amaniu-ho amb un bon oli d'oliva.