Festival

L’Auditori Sant Ildefons acull ‘Filar’, el primer dels espectacles de Dansa Metropolitana a Cornellà

  • Per a la seva creadora, Antonella D’Ascenzi, els fils «creen una connexió invisible, ens uneixen amb les nostres famílies o amb els nostres amics»

Ayuntamiento de Cornellà

L’Auditori Sant Ildefons de Cornellà (Baix Llobregat) presenta aquest diumenge 12 de març el primer dels espectacles inclosos en la programació del festival Dansa Metropolitana a la ciutat, que se celebra del 9 al 26 de març en 12 municipis de l’Àrea Metropolitana.

Es tracta de ‘Filar’, quan la dansa i la poesia visual filen històries que transcorren al llarg d’un fil. «Aquesta proposta cultural és una peça de dansa que parla sobre com podem tornar a construir una comunitat i sentir com vivim en una xarxa de fils invisibles», expliquen des de l’Ajuntament de Cornellà.

Per a la seva creadora, Antonella D’Ascenzi, els fils «creen una connexió invisible, ens uneixen amb les nostres famílies, amb els nostres amics o amb les persones amb qui compartim camins. Els fils mantenen la connexió en la distància».

Antonella D’Ascenzi

És una creadora italiana de dansa i de teatre visual, establerta a Catalunya des del 2010, que desenvolupa el seu projecte escènic tant per a públics familiars com per a adults, creant diàlegs amb el cos, els objectes i les imatges.

Ha sigut convidada a projectes com Park in Progress del Pépinières européennes de Création, al Teatre Victoria Eugenia de Donostia, al Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius (2017 i 2019), al Fòrum REGI-Marionette de Vergèze a França, a FiraTàrrega, a Fira de titelles de Lleida i a la Mostra d’Igualada, entre d’altres.

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà