3 mesos d’obra

Cornellà transformarà el carrer Bonestar en un espai exclusiu per a vianants

  • L’espai ja es va tancar al trànsit el 2020 arran de la crisi sanitària per oferir més espais per passejar

Ayuntamiento de Cornellà

La remodelació del carrer Bonestar de Cornellà (Baix Llobregat) es portarà a terme aquest any 2022 amb l’objectiu de transformar el lloc en un espai exclusiu per a vianants, amb l’objectiu de pacificar-lo i crear una plataforma única amb zones de descans i vegetació.

L’obra afecta el tram compost entre els carrers Florida i Anoia, que ja es va tancar al trànsit el 2020 arran de la crisi sanitària per oferir més espais per passejar, i dos anys després aquesta actuació passarà a ser permanent.

Aquesta reforma té una durada prevista de tres mesos i un pressupost de 219.967 euros per part de l’Ajuntament i la principal voluntat és «prioritzar el vianant, oferint espais verds i lúdics a la ciutadania».

L’obra consisteix en la construcció d’una plataforma única en tot l’àmbit del projecte i recuperar més de 2.150 metres quadrats per a la població, a més de voler millorar-ne l’accessibilitat. L’actuació inclou també la reorganització de la línia d’aparcament, millora del clavegueram i la col·locació de mobiliari urbà nou.

També s’ha previst que l’accés a tots tres trams del carrer Bonestar, inclosos en l’àmbit del projecte, siguin d’ús exclusiu per a aparcaments privats.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO