De les 8.30 a les 19 hores

El cementiri de Cornellà amplia l’horari per la festivitat de Tots Sants

Es pretén absorbir l’alta afluència d’aquestes dates i evitar aglomeracions que poden derivar en contagis de coronavirus

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

De cara al dia de Tots Sants l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) ha preparat una sèrie de mesures especials, encaminades a augmentar la seguretat de totes les famílies que vulguin visitar el cementiri de Cornellà aquests dies.

L’horari del cementiri s’ha ampliat, i fins al dilluns 1 de novembre, és obert de 8.30 a 19 hores, per facilitar que les visites es puguin fer esglaonadament al llarg de la setmana. D’altra banda, aquests dies l’accés d’entrada de persones al cementiri es fa pel carrer Josep Fiter i la sortida pel carrer Granada.

A més, se seguiran altres mesures organitzatives per evitar aglomeracions com la presència de personal de control als accessos, col·locació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a diferents punts i vetllar pel manteniment de la distància de seguretat.

Accés de vehicles

Per facilitar la mobilitat a l’entorn del cementiri, la Guàrdia Urbana de Cornellà ha previst un dispositiu especial per al dilluns 1 de novembre de senyalització a les vies d’accés, així com una desviació de la circulació per agilitar el flux de vehicles a la zona d’influència i el carrer Granada serà només en sentit Sant Joan Despí.

La Guàrdia Urbana ha senyalitzat reserves d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda amb limitació horària, per facilitar la seva arribada i recollida.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Cementiris