Mitjans locals

Ràdio Cornellà estrena la seva 40a temporada

L’emissora incorpora aquest curs el programa sobre noves tecnologies ‘TecnomaniàTICs’

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

Ràdio Cornellà (Baix Llobregat) ha iniciat la que serà la seva quarantena temporada durant aquest mes d’octubre. Amb una trentena de programes que omplen la graella de les vigílies i els caps de setmana.

Un total de vuitanta col·laboradors i col·laboradores es posaran davant dels micròfons per omplir de cultura, de música i d’entreteniment el senyal del 104.6 FM del dial a la ciutat. Aquesta temporada, alguns programes renoven els seus equips i d’altres han reformulat els seus programes canviant de nom.

La graella compta amb una nova incorporació, el programa sobre noves tecnologies ‘TecnomaniàTICs’, amb Ismael Álvarez.

40 anys

L’emissora municipal de Cornellà va iniciar les seves emissions en proves el juny de 1981, en un petit estudi situat al parc de Can Mercader. El maig de 1982 van començar les emissions de forma estable. Des del primer moment, la ràdio va començar una trajectòria de servei públic amb informatius i programes dirigits a diferents públics.

L’emissora és un mitjà de comunicació de proximitat que s’ha tornat especialment important des de l’inici de la pandèmia per la seva implicació en la informació de proximitat. La ràdio també ha renovat la seva web i ara disposa d’un disseny més responsiu i fàcil de compartir a les xarxes socials.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO