Mobilitat sostenible

La BaixCicletada es reinventa amb un nou format

L’esdeveniment esportiu es reinventa per segon any per evitar aglomeracions

BaixCicletada

La BaixCicletada, un esdeveniment que cada setembre unia diversos municipis del Baix Llobregat per fomentar l’ús de la bicicleta i les alternatives de mobilitat sostenibles es reinventa (com ja va haver de fer l’any passat) com a conseqüència de la pandèmia.

En aquesta ocasió no se celebrarà un esdeveniment presencial d’un dia, sinó que la BaixCicletada es planteja com un repte que es podrà realitzar, individualment o en família durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible, entre el 16 i el 26 de setembre, en els diferents municipis organitzadors del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Lletres repartides

El tradicional esdeveniment, amb 16 edicions en format ‘tradicional’ a la seva esquena, proposa als ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat que busquin una sèrie de lletres gegants que estaran repartides pels municipis, es facin una foto i participin en el sorteig d’una bicicleta.

Els nou municipis que amaguen les lletres gegants que formen la paraula ‘BaixCicletada’ són: Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

Més notícies de Cornellà, l’Hospitalet, Esplugues i Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat