Oci

Cornellà ofereix tallers per iniciar-se en el món del circ

L’associació local Kanaya Circ s’ha encarregat de la creació de les diferents activitats

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

Aquest estiu l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) promou un petit programa per iniciar-se en diferents tècniques relacionades amb el món del circ de la mà de Kanaya Circ. Els tallers tenen lloc a la plaça de Carmen Amaya durant els divendres 9, 16, 23 i 30 de juliol; 6 i 13 d’agost; i 2 i 10 de setembre de 19 h a 20.30 h.

Es tracta que els petits descobreixin aquestes disciplines a través de la mateixa experiència i participin en una activitat creativa i diferent. Les tècniques de circ es disposen en diferents punts i els participants poden circular lliurement posant a prova les seves habilitats: Bola d’equilibri, slackline, pedals, pilotes de malabars, diàbolo, pal del diable, plat xinès...

Ambientació

Els tallers compten amb una ambientació circense per endinsar-se en aquest món tan peculiar. Un photocall en forma de carpa de circ i disfresses relacionades amb els tallers permetran emportar-se un record a casa.

Organitzadors

Kanaya Circ és una associació cultural del municipi creada el 2016 per tal de promoure el circ en totes les seves formes, no només com a mitjà d’expressió artística, sinó també com a eina de transformació social i educativa. El seu equip professional ha sigut format principalment a l’escola de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris i posteriorment han ampliat els seus coneixements en cursos impartits pel Cirque du Soleil i EYCO.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Circ