DESPRÉS DE MESOS CONFINADES

Les biblioteques de Cornellà reprenen l'activitat: aforament al 50%, distància social i activitats virtuals o presencials

La biblioteca Central, la Marta Mata i la Sant Ildefons tornen amb els seus horaris habituals i reforcen la neteja dels espais i amb gels hidroalcohòlics

La intenció, segons el consistori, és realitzar propostes culturals per «garantir l'accés a la lectura i a la cultura d'una forma segura»

vvargas32342072 cornella de llobregat baix llobregat 08 01 201160110190935

Les biblioteques de Cornellà després de gairebé mig any tancades o oferint servei només de préstec, reprenen l’activitat amb normalitat, ofereixen els serveis habituals i apliquen les normes de prevenció i seguretat davant la Covid-19. 

Des del dia 21 de setembre, la biblioteca Central, la Marta Mata i la Sant Ildefons estan en ple rendiment després d’uns mesos en què només prestaven llibres amb cita prèvia als usuaris de la xarxa de biblioteques públiques.

L’aforament s’ha reduït al 50% i s’han realitzat canvis per garantir la separació d’1,5 metres entre els punts de lectura, així com l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys. La neteja dels espais comuns s’ha reforçat i s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic a cada una de les sales.

Activitats culturals

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà està treballant actualment per tornar a programar activitats culturals i de foment de la lectura. En concret, els clubs de lectura de diferents temàtiques que ofereixen les biblioteques, així com les activitats infantils.

La intenció, segons el consistori, és realitzar aquestes activitats de forma presencial i virtual, amb l’objectiu de «garantir l’accés a la lectura i a la cultura d’una forma segura».

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments