APLICACIÓ SEGURETAT CIUTADANA

La nova 'app' de seguretat de Cornellà pretén agilitar el contacte amb la policia en cas d'emergència

Els usuaris de l'aplicació poden notificar incidències a la Guàrdia Urbana de forma àgil amb un missatge de text, veu, foto o vídeo i ser geolocalitzats

Es tracta d'una iniciativa intuïtiva i divulgativa, amb l'objectiu de garantir la seguretat les 24 hores dels 365 dies de l'any, expliquen des de l'ajuntament

etocvjnxkae7n0a

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat va posar en marxa fa uns dies una app de mòbil de seguretatapp, desenvolupada per l’empresa Einsmer - Pacto Generacional, que permet la comunicació ràpida entre el ciutadà i els cossos de seguretat. L’‘app’ ofereix informació als usuaris  per actuar en casos d’emergència.

Els usuaris poden notificar incidències a la Guàrdia Urbana de forma àgil a través d’un missatge de text, veu, foto o vídeo.

L’aplicació compta amb un servei de marcació ràpida, important quan et trobes en una dificultat. Segons expliquen des del consistori, és gratuïta i està disponible per a Andorid i iPhone.

Projecte intuïtiu i divulgatiu

Es tracta d’una aplicació intuïtiva perquè sigui fàcil utilitzar-la i sigui accessible a totes les generacions, amb l’objectiu de garantir la seguretat les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Quan els usuaris enviïn un missatge a la policia, els agents rebran en el seu sistema informàtic la identificació personal i la geolocalització per actuar o derivar el cas als Mossos, la Guàrdia Civil o la Policia Nacional.

Hi ha una part de l’aplicació destinada a la divulgació, amb informació d’interès sobre consells de prevenció de delictesavisosalertesseguretat viària i primers auxilis.  

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA