A PARTIR DEL SETEMBRE

Cornellà invertirà 300.000 euros en targetes moneder per reactivar el comerç local

El consistori es farà càrrec del 30% dels 100 euros de valor que tindran aquestes targetes i es podran adquirir a través del portal web de l'Ajuntament

S'hi poden sumar tota mena d'establiments a la iniciativa, excepte les grans cadenes, fins al 31 de juliol, data límit per tancar el projecte

zentauroepp53360457 madrid 08 05 2020 coronavirus covid 19 una mujer con masc200508182103 / JOSE LUIS ROCA

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), conjuntament amb l’empresa municipal Procornellà, treballa en la creació d’unes targetes moneder per reactivar i incentivar el comerç local. Amb un valor de 100 euros, el consumidor aportaria el 70% del valor i el consistori el 30% restant.

Les compres només es podran fer als establiments adherits a aquesta iniciativa, que, segons explica l’Ajuntament, tenen fins al 31 de juliol per sumar-s’hi.

Una iniciativa dotada pel pressupost

El projecte compta amb una dotació de 300.000 euros que el consistori calcula que es podrien traduir en vendes per valor d’ milió d’euros. A partir de l’1 de setembre, els veïns de Cornellà podran adquirir la seva targeta moneder a través del portal web.

El consumidor comprarà una targeta per valor de 100 euros, però només pagarà 70 euros, ja que els 30 restants queden en mans del consistori.

Ajudar i beneficiar el comerç local

El projecte neix després de l’aprovació del document que recull les mesures socialsfiscals i de mobilitat per fer front a la crisi de la Covid-19. S’hi poden sumar tota mena de botigues del comerç local, excepte les grans cadenes o franquícies, que queden al marge d’aquesta  ajuda.

L’objectiu  és beneficiar el comerç de proximitat i local. Des de l’Ajuntament de Cornellà es vol ajudar els comerciants a superar aquesta crisi econòmica demanant a la ciutadania la seva implicació per recuperar l’economia  local.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA