'CORNELLÀ, AL VOSTRE COSTAT'

Cornellà prepara un acte d'homenatge a les persones mortes durant la pandèmia

Les famílies de les víctimes hauran de posar-se en contacte amb l'Ajuntament per facilitar les dades i poder-hi participar

El consistori segueix encara estudiant el lloc i moment més adequats per a la realització d'aquest acte que encara no s'ha concretat

corne2

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha anunciat que preveu organitzar un acte, sota el lema ‘Cornellà, al vostre costat’, en record a totes aquestes persones que van morir durant aquests últims mesos de pandèmia pel coronavirus.

A causa de les restriccions per celebrar cerimònies de dol, el consistori vol acomiadar aquestes persones les famílies de les quals no han pogut fer-ho com els hauria agradat.

Per poder tirar endavant amb l’acte, el consistori demana als familiars  de les víctimes que es posin en contacte a través d’una pàgina web municipal, per facilitar que totes les famílies puguin participar en el comiat.

El consistori no ha avançat gaire sobre aquest acte i encara està estudiant el lloc i el moment més adequats per a aquest homenatge, que es farà públic en els pròxims dies, segons explica l’Ajuntament.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA