AJUTS DAVANT DEL CORONAVIRUS

Repartides més de 1.400 'targetes moneder' a famílies amb beca menjador a Cornellà

Aquesta ajuda, oferta per la Generalitat a través del Consell Comarcal, s'allargarà durant tot el temps que duri l'estat d'alarma

Les targetes porten un saldo inicial de 40 euros i seran recarregables, i només es poden utilitzar en establiments d'alimentació

undefined41124288 santa comoloma de gramenet 29 11 2017 sociedad el instituto 171203214545 / RICARD CUGAT

L’Ajuntament de Cornellà ha distribuït un total de 1.412 ‘targetes moneder’ a les famílies dels alumnes d’educació infantil i primària que tenen concedida una beca menjador aquest curs, que van ser repartides la setmana passada per la Generalitat a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Les targetes, que s’han entregat a domicili per evitar desplaçaments, estan carregades inicialment amb 40 euros –quatre euros per dia lectiu– i només es podran gastar en establiments d’alimentació. A més, s’aniran recarregant durant tot el temps que duri l’estat d’alarma i els centres educatius continuïn sense obrir. 

Aquesta ajuda se suma a la reorganització del servei de beques menjador de les guarderies que l’Ajuntament va fer a l’inici de la crisi sanitària, amb l’objecte de garantir un àpat diari a nens en situació de vulnerabilitat.

El consistori va contactar amb les famílies dels 88 nens que compten amb aquesta ajuda, que poden anar a recollir els menús de cada jornada a dos centres de la ciutat, una mesura que s’allargarà fins que acabi l’estat d’alarma.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA