FESTES NADALENQUES

El Museu de les Aigües de Cornelllà organitza tallers per elaborar un gran pessebre

Els participants ajudaran a construir un pessebre en què destaquen elements relacionats amb l'aigua com un molí, un pou i un riu

agbar181222 116

El Museu de les Aigües de Cornellà desenvolupa els‘tallers de Nadal’,uns tallers participatius d’entrada gratuïta on els més petits participen activament en el muntatge d’un gran pessebre: podran elaborar figures fetes a mà, fer la recreació dels paisatges rurals, així com les imatges bíbliques més conegudes i, especialment, els detalls que inclouen el moviment de l’aigua com rius, pous o el molí, entre d’altres.

A més, els participants podran utilitzar unes bicicletes estàtiques per impulsar l’aigua cap a a tots els racons del pessebre i «aconseguir que tingui vida pròpia», expliquen des del museu. «Gràcies a la participació dels més petits, l’escena evoluciona dia a dia», afegeixen.

L’activitat, per a la qual no es requereix reserva prèvia, és gratuïta per a tots els públics i es podrà realitzar des del 21 de desembre i fins al 5 de gener, de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 h, i de 16:00 a 18:00 h i els diumenges, vigílies de dia festiu i dies festius de 10:00 a 14: 00 h (el Museu de les Aigües tancarà el dia 1 de gener).

Sobre el Museu de les Aigües

La missió del Museu de les Aigües és «conservar, fer valer i interpretar el patrimoni industrial i arquitectònic de primer ordre que li ha sigut llegat», expliquen.

Des d’aquesta voluntat, el Museu té l’objectiu de captar i divulgar els diferents públics el coneixement de l’aigua com a substància i els valors ambientals i culturals associats, a favor d’una sensibilització per a un desenvolupament sostenible.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA