NOVA CÚPULA DEL PPC

El PP català designa com a secretari general Daniel Serrano, portaveu del grup a Cornellà

Serrano serà el número dos d'Alejandro Fernández, escollit nou líder dels populars dissabte passat

foto 3318483

La nova cúpula directiva del Partit Popular català, amb Alejandro Fernández al capdavant, compta com a nou secretari general del partit amb el portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Cornellà i president provincial del partit a Barcelona, Daniel Serrano.

Així es va anunciar en el XV Congrés Autonòmic del PPC celebrat a Sitges dissabte passat, al qual Fernández va arribar com a únic candidat a succeir Xavier García Albiol al capdavant del partit i en què va aconseguir el 97,1% de recolzaments.

El líder popular va cridar a crear un projecte integrador i renovador per “donar a la societat catalana un rearmament ideològic” davant l’independentisme i l’esquerra, i va anunciar la seva intenció d’integrar a la direcció exmandataris del PP català.

Serrano ocuparà el lloc que ostentava fins ara el diputat en el Parlament Santi Rodríguez, que passarà a encarregar-se de la representació del grup parlamentari.

El portaveu municipal va enviar aquell mateix dia un missatge a través de les xarxes agraint a Fernández i al comitè executiu del PPC la seva confiança i es posava a disposició dels militants, “el millor que té aquest partit”.

Cúpula renovada

L’altre gran recolzament de Fernández serà l’exdiputat en el Parlament i fins ara vicesecretari d’Estudis i Programes Juan Millán, designat nou coordinador general d’Estratègia Política i Comunicació.

Segons fonts populars consultades per Efe, Serrano serà el màxim responsable de l’àrea organitzativa del partit, mentre que la línia política recaurà en Millán, que exercirà com a número tres de Fernández.

El nou líder del PPC repesca a més l’exdelegat del Govern, Enric Millo, que serà el nou coordinador d’acció parlamentària, i l’exministra Dolors Monsterrat s’encarregarà del comitè electoral.

Les vicesecretàries passaran de 10 a 6 i les ocuparan Maritxu Hervás (Territorial), Antonio Gallego (Organització), Albert Fernández Saltiveri (Comunicació i Electoral), Ángeles Esteller (Sectorial), Manuel Reyes (Política Municipal) i Marisa Xandri (Acció Social).

Entre els 22 vocals del Comitè Executiu hi haurà Andrea Levy, Esperanza García i Llanos de Luna i els vocals de lliure designació del president seran l’exministre Jorge Fernández Díaz, Alicia Sánchez-Camacho, Xavier García Albiol, Alberto Fernández i Rafael Luna.  

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA