ENTRETENIMENT INFANTIL

Cornellà es 'playmobilitzarà' a l'octubre

La ciutat acollirà la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil els dies 7 i 8

Els nens menors de 12 anys residents a la ciutat hi podran accedir gratuïtament

Dos nens juguen en l’univers Playmobil.

Aquesta tardor, Fira de Cornellà estrena una nova proposta, la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil, el cap de setmana del 7 i 8 d'octubre.

Arriba a través d'Esplay, un centre itinerant que s'ha especialitzat en l'entreteniment infantil i familiar combinant el concepte de l'oci amb la marca Playmobil. També hi col·laboren l'Ajuntament de Cornellà, a través de la seva empresa municipal Procornellà, i hi dona suport Abacus.

El recinte comptarà amb més 3.000 metres quadrats de superfície dedicats a l'univers Playmobil. El saló oferirà als seus visitants diferents àrees temàtiques que se sintetitzen en una gran zona de jocs educatius i una àrea dedicada a la zona comercial de compravenda i intercanvi de peces Playmobil. 

Concurs de creativitat

El públic també podrà disfrutar d'una àmplia exposició de diorames. I, amb la intenció d'incentivar la creativitat dels més petits, es convoca el Concurs Infantil de Diorames per a nens i nenes d'entre 4 i 16 anys. Per participar-hi han d'inscriure's prèviament al portal www.esplay.cat a partir del 15 de setembre.

Els guanyadors rebran un premi, que consisteix en material escolar aportat per Abacus.

Gratis per a infants fins a 12 anys de Cornellà

La Fira obrirà els dos dies de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. L'entrada té un preu de 3 € i és gratuïta per a menors de 2 anys i per a tots els infants fins als 12 anys que acreditin la seva residència a Cornellà.

Temes:

Nens