Cornellà convida a desenvolupar videojocs amb les matemàtiques com a repte

Citilab i l'Escola de Noves Tecnologies organitzen aquesta trobada en el marc del projecte europeu Jam Today

p1040680 23385445911 o

Només 48 hores per desenvolupar videojocs que tinguin les matemàtiques com a repte. Aquest és l'objectiu de la Game Jam que Cornellà organitza entre aquest cap de setmana, entre el 6 i el 8 de maig.

Organitzat per Citilab i l'Escola de Noves Tecnologies, es proposa als joves creadors una experiència extraordinària que els permeti “explorar tot allò que fa falta per dissenyar jocs increïbles i construir la terra somiada per Seymour Papert”.

Papert va ser pioner en el camp de la intel·ligència artificial i en ell s'ha inspirat aquesta trobada per a joves aficionats a la tecnologia i als videojocs. Des de l'organització, afirmen que es tracta que, igual que pensava Papert, “els alumnes disfrutin sent pensadors computacionals, jugant i dissenyant jocs educatius relacionats amb les matemàtiques”.

EL PROJECTE

Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d'actors, com clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts d'investigació, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa.

Jam Today ofereix participar a les Game Jam i, a més, ha creat un conjunt d'eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Matemàtiques