Ramoncín: "No puc entendre que no es vulgui sentir el que pensen 7,2 milions de catalans"

El cantant madrileny recolza la consulta pel dret a decidir i participarà el 31 de gener en un acte a Cornellà

Ramoncín, en una foto feta aquest estiu. / JUAN MANUEL PRATS

El cantantRamoncínha fet públic el seu suport a laconsulta pel dret a decidira Catalunya argumentant que no pot entendre que ciutadans, el Govern espanyol i partits polítics "no vulguin saber el que pensen7.200.000 ciutadans aCatalunya". 

El cantant madrileny va expressar en una entrevista a l'espai 'El Suplement' de Catalunya Informació el seu suport a la consulta pel dret a decidir. "No és fàcil imaginar que hi hagi ciutadans --referint-se al Govern central i als principals partits polítics--, que no vulguin saber el que pensen 7.200.000 ciutadans a Catalunya". No ho puc entendre", sentencia.

L'intèrpret participarà dijous que ve, 31 de gener, en un acte de suport a la consulta aCornellà de Llobregat convocat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Per Ramoncín, poder desenvolupar el que diu la declaració sobiranista seria "un primer pas per aclarir la situació imillorarlesrelacionsCatalunya-Espanya". "S'ha d'arribar a un acord i fer als ciutadans una pregunta clara, que no sigui ambigua, aquest és el camí raonable", va dir.

En aquella conversa, Ramoncín també es va defensar de les acusacionsque el vinculen a la trama decorrupciói malversació de fons en el marc de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE).