Una tendència alimentària en alça

"No és per no cuinar, és perquè així puc anar variant"

Els espanyols també valoren la visibilitat del producte a través de l’envàs 

Els patrons de consum dels espanyols s’estan adaptant per conveniència, per escassetat de temps i per falta d’habilitats culinàries. Les pizzes, les amanides elaborades i a punt per amanir i menjar i els batuts i iogurts bevibles són els productes que més creixen. 

"No és per no cuinar, és perquè així puc anar variant"

JORDI COTRINA

La María del Carmen té 76 anys i cuina de tota la vida. Ho va fer mentre treballava com a professora d’institut i criava les seves tres filles i ho continua fent ara, perquè tot i que d’un temps ençà viu ja sola amb el seu marit, per casa seva no deixen de passar gairebé diàriament filles i nets. "I jo, la veritat, he sucumbit al plat preparat, ¿què vol que li digui?", admet mentre mira d’escollir entre l’assortiment d’amanides de pasta, arròs o patates que s’exhibeixen al taulell de la botiga de barri a la qual acudeix regularment.