La María del Carmen té 76 anys i cuina de tota la vida. Ho va fer mentre treballava com a professora d’institut i criava les seves tres filles i ho continua fent ara, perquè tot i que d’un temps ençà viu ja sola amb el seu marit, per casa seva no deixen de passar gairebé diàriament filles i nets. "I jo, la veritat, he sucumbit al plat preparat, ¿què vol que li digui?", admet mentre mira d’escollir entre l’assortiment d’amanides de pasta, arròs o patates que s’exhibeixen al taulell de la botiga de barri a la qual acudeix regularment.
Una tendència alimentària en alça
"No és per no cuinar, és perquè així puc anar variant"
Els espanyols també valoren la visibilitat del producte a través de l’envàs
Els patrons de consum dels espanyols s’estan adaptant per conveniència, per escassetat de temps i per falta d’habilitats culinàries. Les pizzes, les amanides elaborades i a punt per amanir i menjar i els batuts i iogurts bevibles són els productes que més creixen.

Temes:
El més llegit
- Els multireincidents se’n van a l’Hospitalet per la pressió policial
- Així és l’acord que el Reial Madrid va tancar amb Xabi Alonso fa mesos per lligar la seva arribada
- ¿Qui són els candidats a succeir el papa Francesc? Llista de cardenals ‘papables’
- ¿Quins centres comercials obren avui Dilluns de Pasqua a Barcelona i Catalunya?
- Dos detinguts per robar una motxilla a una parella mentre practicava sexe a la platja del Somorrostro de Barcelona