El fred de l’hivern convida a un bon xut de vitamina C... Els cítrics –mandarines, mandarines, taronges, llimones i aranges– arriben aquest mes amb la seva poderosa càrrega contra refredats i virus diversos. «La gent creu que és el mateix, però és molt més saludable menjar-se una taronja que beure-se-la, perquè amb el producte sencer, acabat de pelar, a més de vitamines, també hi incorpores molta fibra, una cosa que amb el suc es perd», explica Montse Sanahuja, administradora de l’empresa Hnos. Sanahuja SL, una de les grans distribuïdores d’aquests cítrics al mercat central de Mercabarna.
Alimentació
Desembre, temps de taronges

Temes:
El més llegit
- ‘Lock-picking’, el nou sistema per obrir cases sense forçar panys amb què bandes de georgians roben a Espanya
- BCN busca la fórmula per insuflar una nova vida a la seva plaça més dura
- Mor Montse Guillén, la pionera que va triomfar als EUA amb la cuina catalana
- ‘Tot el camp és un clam...’
- ¿Qui dimonis és Kiko Veneno?