El fred de l’hivern convida a un bon xut de vitamina C... Els cítrics –mandarines, mandarines, taronges, llimones i aranges– arriben aquest mes amb la seva poderosa càrrega contra refredats i virus diversos. «La gent creu que és el mateix, però és molt més saludable menjar-se una taronja que beure-se-la, perquè amb el producte sencer, acabat de pelar, a més de vitamines, també hi incorpores molta fibra, una cosa que amb el suc es perd», explica Montse Sanahuja, administradora de l’empresa Hnos. Sanahuja SL, una de les grans distribuïdores d’aquests cítrics al mercat central de Mercabarna.
Alimentació
Desembre, temps de taronges
Temes:
El més llegit
- Enquesta prohibida de les eleccions a Catalunya: últim sondeig
- El Barça celebra el títol de Lliga davant la insolència de Laporta i Rocha
- La cançó d’Israel tensa el festival d’Eurovisió i en desboca la politització
- Victòria Frederica, no et queixis tant
- El Barça de Grimau també es desploma en la Lliga Endesa