El final de la ronda francesa

Jonas Vingegaard correrà la Vuelta

El ciclista danès, guanyador del Tour 2023, coliderarà amb Primoz Roglic el conjunt Jumbo en la ronda espanyola.

Thomas Sanson / Afp

Jonas Vingegaard, que aquest diumenge es proclamarà guanyador del Tour 2023, disputarà la Vuelta a Espanya, un fet que no figurava en els seus plans i coliderarà un potent conjunt Jumbo, junt amb Primoz Roglic. D’aquesta manera, la ronda espanyola comptarà amb la participació dels vencedors del Giro i de la ronda francesa i, així, l’impacte de la prova creix d’una manera desmesurada.

L’astre danès reforçarà una Vuelta que ja té també confirmada la presència de Remco Evenepoel, campió del món i últim vencedor de la carrera, junt amb el ciclista espanyol, considerat com un dels valors més ferms del planter espanyol, Juan Ayuso. Enric Mas, segon l’any passat, també acudirà a la prova una vegada s’hagi recuperat totalment de la caiguda que va patir en la primera etapa del Tour i que el va fer abandonar. Carlos Rodríguez sí que reposa després del Tour.

La notícia, avançada pel diari ‘El País’, ha sorprès propis i estranys ja que tot apuntava que Vingegaard, igual com va fer l’any passat a l’acabar el Tour, faria unes llargues vacances amb la seva parella i la seva filla per aïllar-se de la competició.