El Tourmalet

El Tourmalet: guanyar dues grans voltes a l’any ja resulta impossible

  • Des que Chris Froome es va imposar el 2017 en el Tour i la Vuelta ningú més ho ha aconseguit i ja sembla un repte irrealitzable quan hi ha estrelles que es dediquen en exclusiva a preparar una única ronda de tres setmanes per temporada.

  • Aquest any, tret que Jai Hindley conservi la desena plaça de la ronda espanyola que ara ocupa gràcies a una fuga, cap ciclista repetirà en el ‘top ten’ de la volta italiana, francesa i espanyola.

LA VUELTA

Si es repassen les classificacions generals d’aquesta temporada del Giro, el Tour i ara la Vuelta, que aquest dilluns descansa, i quan falta una setmana per acabar, s’observa que cap ciclista repeteix als llocs d’honor, una cosa absolutament inhabitual, ja que sempre algun dels protagonistes de les tres grans rondes per etapes destacava almenys en dues de les tres carreres. En aquests moments, Jai Hindley, el vencedor de la volta italiana, ocupa gràcies a una escapada el desè lloc de la Vuelta, la resta són corredors diferents dels que van acabar en el ‘top ten’ del Tour i del Giro, com va passar abans a Itàlia i França.