drets televisius

Eurovision renova el contracte per retransmetre el Tour i la Vuelta

L'acord inclou la majoria de televisions estatals, com TVE

le-tour

Eurovision Sport i Amaury Sport Organisation (ASO) han renovat el seu contracte per a l’adquisició dels drets de difusió televisiva i mediàtica del Tour fins al 2025. Un acord que Eurovision ha fet extensiu a Unipublic, filial d’ASO per a la Vuelta, amb què continuarà lligada contractualment també fins al 2025.

Gràcies a la renovació d’aquest acord el Tour continuarà arribant a 54 països del continent europeu, amb la cobertura de tots els canals associats a l’EBU a Bèlgica (RTBF i VRT), els Països Baixos (NOS), Suïssa (SRF, RTS i RSI), el Regne Unit i Irlanda (ITV), Espanya (RTVE), Portugal (RTP), Itàlia (RAI), Dinamarca (TV2), Noruega (TV2), Luxemburg (RT), Eslovàquia (RTVS) i Eslovènia (RTVSLO). 

L’acord també inclou altres carreres i, per primera vegada, diverses proves del calendari femení: La Course by Le Tour avec FDJ, Lieja-Bastoña-Lieja i Fletxa Valona Femenina el 2020 amb el Tour i la Ceratizit Madrid Challenge by La Vuelta així com la Clàssica Sant Sebastià femenina a partir del 2021, que s’associen al contracte amb La Vuelta.