FITXATGE I BENVINGUDA

Sheyla Gutiérrez arriba a l'equip de dones de Movistar

zentauroepp45203828 sheyla gutierrez180926125245

Sheyla Gutiérrez (Logroño.1994) competirà la temporada que ve al Movistar, motiu pel qual ha fitxat després de dues temporades al Cylance Pro Cycling nord-americà. L’equip espanyol ha informat del fitxatge de la corredora de La Rioja, l’espanyola que més bons resultats ha aconseguit al calendari femení internacional, amb dos triomfs en carreres per etapes a la Xina i diverses jornades amb el mallot de la muntanya a l’últim Giro d’Itàlia.

A més, el 2017 va guanyar el Campionat d’Espanya de carretera i la clàssica LE Samyn des Dames a Bèlgica. Aquest és el tuit de benvinguda de Movistar a la ciclista de La Rioja, que anomenen ‘La Leona’:

Trajectòria excel·lent

Gutiérrez arriba a l’equip espanyol, no obstant, després de diversos mesos en què gairebé no ha competit, després que a primers de juny patís un atropellament a Logronyo, mentre entrenava. És professional des de 2013, quan va militar tres campanyes al Loitek espanyol; després va fitxar pel conjunt nord-americà en què ha estat fins aquest estiu.

Els seus bons resultats de 2017 van portar que ja a l’equip nord-americà li atorgués més responsabilitat, una cosa que tornarà a passar-li aquest any, en què arriba a un Movistar en el qual serà una de les ciclistes amb més experiència al calendari internacional. “Torno a casa i estic il·lusionada i contenta per aquest nou projecte”, ha explicat la ciclista a l’agència Efe i ha incidit que el calendari de proves al qual assistirà el Movistar “és un dels motius que m’han decidit a fer aquest pas”.