MÀXIMA PREOCUPACIÓ

Kristina Vogel, bicampiona olímpica de ciclisme, en estat greu

La ciclista alemanya de 27 anys va xocar amb un altre ciclista i podria tenir una lesió medul·lar

FILE PHOTO: Cycling - UCI Track World Championships - Women’s Sprint, Final - Hong Kong, China - 14/4/17 - Germany’s Kristina Vogel poses with gold medal and a toy. REUTERS/Bobby Yip/File Photo / Bobby Yip (REUTERS)

Kristina Vogel, ciclista alemanya de 27 anys i especialista en pista, està en greu estat i amb una probable lesió medul·lar a conseqüència del xoc que va patir amb un altre corredor mentre entrenava. La preocupació en el si de la Federació Alemanya de Ciclisme és màxima, segons publiquen diversos mitjans informatius del país.

Vogel és una de les millors especialistes en pista d’Alemanya i prova d’això és que compta amb un extraordinari palmarès en el qual destaquen dues medalles d’or olímpiques, a Londres i Rio, un bronze també aconseguit en la cita brasilera del 2016, i 11 títols mundials en diverses modalitats de velòdrom, a més de quatre campionats europeus.

Un atropellament el 2009

 L’accident va succeir aquest dimarts a la pista de la ciutat alemanya de Cottbus i el xoc que va tenir lloc amb un altre corredor que també s’entrenava al velòdrom es va produir a gran velocitat. Vogel va caure a terra i va ser traslladada immediatament en helicòpter a Berlín per ser intervinguda quirúrgicament.

Es produeix la circumstància quela corredora ja va tenir un greu accident el 2009 quan va ser atropellada per un vehicle mentre s’entrenava, fet que va motivar que durant dos dies fos sotmesa a un coma induït. A conseqüència del contratemps es va fracturar diversos ossos amb una dura recuperació.