Pablo Álvarez, propietari de Vega Sicilia: "Produir un vi no costa 500 € però el seu valor és el que li vulgui donar el client. Si ho paga..."

El propietari d'un dels cellers més emblemàtics visita Barcelona per presidir un sopar a l'hotel Majestic en què s'han maridat els seus vins amb els plats de Nandu Jubany i David Romero

Pablo Álvarez, consejero delegado de Vega Sicilia, con una botella de vino.

Pablo Álvarez, consejero delegado de Vega Sicilia, con una botella de vino. / Jordi Otix

Pablo Álvarez és el conseller de Tempos Vega Sicilia, un grup cellerer l'emblema del qual és Vega Sicilia, fundada el 1864, pel que és la més antiga del que moltes dècades després va ser la denominació d'origen Ribera del Duero. El seu pare la va comprar el 1982 i aquest advocat, per ordre del seu progenitor, es va posar al capdavant el 1985 després de la jubilació del que havia estat director fins aleshores. En aquests últims 43 anys, la marca ha engrandit la seva fama i prestigi fins al punt que fins i tot els que no són grans entesos la coneixen.