No és la primera vegada que se serveixen vins desalcoholitzats d’‘elaboració pròpia’ –que estigui entre cometes importa i es veurà després– en un restaurant, però sí que s’estigui fent d’una forma ordenada i conseqüent, més enllà de l’anècdota, la demostració o la provisionalitat.
Un treball sobre l’extracció d’etanol
Disfrutar del vi (desalcoholitzat)
Oriol Castro explica la sort dels que no poden beure i se’ls presenta la possibilitat del retrobament: «Clients que han agraït poder prendre’s una altra vegada una copa»
Fa un any, els sommeliers i cuiners van començar a investigar amb la Girovap, «un destil·lador de sobretaula», segons la defineixen en una web de venda

Temes:
El més llegit
- La nova selectivitat s’estrena a Catalunya amb un descens de notes i aprovats
- Els alumnes amb les millors notes a les PAU 2025 a Tarragona: "Donen molta 'bola' a la selectivitat, però no és per a tant"
- Trump amenaça Espanya amb una guerra comercial: «És terrible el que ha fet. Haurà de pagar el doble»
- Catalunya imposarà multes als pacients que agredeixin sanitaris
- El Barça estrenarà oficialment el Camp Nou el 10 d’agost al Gamper