Tomàs Cusiné és un dels cellerers de referència a Catalunya. Dirigeix quatre cellers de prestigi com la que porta el seu nom i cognom (allà crea microvificacions de tota mena), Castell del Remei (ha llançat Garnatxa), Cara Nord (ha presentat Rosat Trepat) i Cérvoles. Acudim a ell perquè ens aconselli cinc ampolles per iniciar-se en el món del vi. ¿Quines són per a ell les ideals per endinsar-se en aquest apassionant món? «A veure –avisa l’expert–, el que us proposaré té a veure amb els meus gustos particulars, però crec que aquestes cinc propostes són interessants i boniques. Sobretot són assequibles i resulten més aviat fresques i amables, però alhora profundes i amb els tanins domats».
Selecció d’expert
5 bones ampolles per iniciar-se en el món del vi
El cellerer Tomàs Cusiné proposa aquestes cinc elaboracions «assequibles, fresques i amables»
Temes:
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Joves polítiques s’obren pas en les llistes electorals del 12M