Si als anys 90, la ruta del bakalao triomfava a València i voltants, en aquesta segona dècada del segle XXI, toca la ruta de l’orxata. Canvien l’escenari i els protagonistes: en comptes de fans de la ‘makina’ ballant en discoteques enormes al costat de la carretera d’El Saler, ara són cinc establiments històrics de Barcelona i Badalona els que sedueixen els gurmets assedegats d’aquesta popular beguda artesana elaborada amb xufla, el tresor valencià que, després de barrejar-se amb aigua i sucre, sap a música celestial.
glop estiuenc
Una ruta de l’orxata per cinc locals de Barcelona
Cinc establiments històrics promocionen la seva beguda artesana amb un passaport de consumicions, un mapa i una guia amb els seus beneficis per a la salut i diversos combinats possibles
Temes:
El més llegit
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- L’enfonsament d’un projecte
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos