VI

Barbeito 5 Years Boal Reserva

Un madeira dels cellers Vinhos Barbeito per degustar lleugerament fresc en copa de vi blanc

zentauroepp50629972 onbarcelona abel191105132525

Pocs vins al món acumulen tanta història com els de l’illa volcànica de Madeira. Apreciats ja pels anglesos a finals del segle XVII, poques ampolles i vins hi ha al món que es puguin disfrutar més de 100 o 200 anys després de la seva verema. La varietat blanca boal és una de les cinc amb què s’elaboren els grans vins de Madeira i de la qual s’obtenen vins semidolços. Es troba plantada als vessants volcànics de l’illa on conviu amb plantacions de plàtans. Envelleix en botes de roure durant més de 5 anys amb el mètode Canteiro, on desenvolupa una criança oxidativa a temperatures elevades. 

Barbeito 5 Years Boal Reserva

Vinhos BarbeitoPVP: 9,65 €

Barbeito 5 Years Boal Reserva té un preciós color ambre. En nas apareixen avellanes torrades amb records de pell de taronja confitada i cacau. En boca té una textura sedosa i càlida, amb una dolçor equilibrada per una bona frescor i deliciosos records finals de poma al forn. 

Per degustar lleugerament fresc en copa de vi blanc i despreocupar-se si no s’acaba l’ampolla. Els vins de Madeira són gairebé invencibles a l’oxidació i al pas del temps, i una vegada oberts poden guardar-se sense por durant mesos i, fins i tot, anys.

 

Temes:

Vi