Rajat Parr és un dels sommeliers més prestigiosos dels EUA. Director de sommelieria dels restaurants de Michael Mina, el 2011 va decidir elaborar els seus propis vins a Califòrnia amb el celler Sandhi; el 2013, amb Domaine de la Côte, i el 2014, amb Seven Springs Vineyards a Oregon. Igual que amb els seus subtils ‘pinot noir’, els seus ‘chardonnay’ estan més influïts per la delicadesa dels vins de la Borgonya que per la potència i intensitat delsvins americans.
Santa Barbara County Chardonnay 2016
Sandhi PVP: 30,90 €
Sandhi Santa Barbara County Chardonnay 2016 és el seu vi inicial. En nas és una infusió de fruites blanques madures, amb prunes grogues, préssec, cítrics, pedrenyal i un deliciós fons especiat. En boca és seductor i amb una sedosa textura acompanyada per una delicada frescor cítrica de final floral. Voluminós i corpulent, té un llarg i profund final incisiu i és un company ideal d’aus i peixos de tardor.
Un fantàstic blanc de bona guarda que a cegues es podria confondre amb un 1er Cru de la Côte de Beaune.