Josep Queralt té 27 anys i li han traslladat una gran responsabilitat: dirigeix les cuines de l’Hotel Mas d’en Bruno, el Relaix & Chateaux inaugurat al maig als afores de Torroja del Priorat i clavetejat amb les vinyes extraordinàries del celler Clos de l’Obac al voltant.
Els restaurants de Pau Arenós
Mas d’en Bruno: una sopa de ceba a l’hotel del vi
Envoltat de vinyes al Priorat, el xef Josep Queralt assumeix el comandament de Mas d’en Bruno amb plats vigorosos festejats per formidables ampolles
L’ampolla de vi que guarda mil anys
9 bons restaurants de Tarragona i província per disfrutar com un cèsar
El més llegit
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Els súpers amplien l’oferta de plats llestos per menjar ‘in situ’
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- Fons Next Generation, palanca per transformar Catalunya i Europa