Nit de dimarts al Dry Martini, institució de la Barcelona coctelera, llautó, fusta, cuir, nostàlgia d’altres temps, potser, inventats.
Cata Menor
Unes postres secretes en un restaurant secret (que ha complert 25 anys)
Cambrers joves amb jaquetes antigues i clients estrangers que han trobat empara entre còctels nous i vells, fantasiejats i clàssics
¡Trinc-trinc! Aquest és el còctel Cata Major preparat pel cafè Dante de Nova York
5 bars per tastar els millors còctels del món

El més llegit
- Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig