Armando Álvarez té un restaurant anomenat Capet i un cavall que respon a Esplèndid. «Les meves passions són la cuina i els cavalls», diu, en aquest ordre de cavalcada. Capet és el nom d’un peix mediterrani (‘Lepidotrigla cavillone’) amb una sonoritat que li va agradar quan el 2014 va obrir a Gràcia –on ara hi ha el Morralet del seu germà Gonzalo– i que va traslladar el 2018 a Ciutat Vella, a un carreró amb estela lluminosa: Cometa.
Els restaurants de Pau Arenós
Restaurant Capet: bum-bum, temporada de caça
Un dels escassos establiments de Barcelona on la cuina cinegètica troba taula
¡Bona caça! 7 plats amb què t’enamoraràs del colomí o la perdiu
Restaurant Lera: centenars de quilòmetres per unes llenties (¡i el colomí!)
L’au que es menja però que no existeix

El més llegit
- Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Seat prescindeix d’improvís de Griffiths, president de la companyia
- L’arribada d’una nova borrasca tornarà a portar pluges generalitzades a partir de dimecres