Resulta curiós que una ciutat com Barcelona, entregada a l’‘street food’, hagi deixat de banda el ‘pintxo’, una de les modalitats més de carrer i més pròpies d’aquest lloc. Abans que el concepte ‘street food’ es donés a conèixer i s’acabés instal·lant a la ciutat, sobretot amb gustos llunyans, la broqueta ja ens alegrava la vida. Però en ple segle XXI sembla que li costa fer-se un lloc, malgrat que es tracta d’un plat versàtil fora de mida. Carn, peix, vegetals... Per fortuna, hi ha alguns (pocs) restaurants que empunyen el bastonet dient-nos ‘aquí som’, i allà anem, a tastar els seus enfilats. ¿Es posaran de moda?
A mà
¿Es posaran de moda els ‘pintxos’? En aquests 3 restaurants ja els treuen suc
Les broquetes protagonitzen la proposta gastronòmica d’aquests establiments
Com Albert Adrià prepara la broqueta moruna de pollastre
Dona joc a la síndria: osmotitzada i en un ‘pintxo’ amb maduixes, mel i lavanda

El més llegit
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Alliberada la presa espanyola més jove a l’estranger: Fátima Ofkir complia cadena perpètua a Oman per tràfic de drogues
- Mapa del canvi d’hora 2025: quins països canvien a l’horari d’estiu, quins han deixat de fer-ho i on està prohibit
- La jove de l’Hospitalet presa set anys a Oman torna a casa