La intriga arriba mitjançant el correu d’un lector, el Carles, interessant-se sobre què ha sigut de Jordi Herrera (1965), cuiner excel·lent al restaurant Manairó, ja extint, guanyador i perdedor d’una estrella, un manetes que va dissenyar artefactes com la graella de claus i un forn batejat amb grandiloqüència com a Brutus, home de ferro que també esculpeix aquest material.
Gastronomies
Jordi Herrera (ex Manairó): com es pot tornar després d’una mort i un tancament
Un xef atípic, traçut, constructor d’aparells: va tancar el restaurant Manairó, que havia aconseguit una estrella, fa un any. El pitjor encara havia d’arribar: al cap de dos dies va morir el seu germà.
El restaurant que va rebre dues estrelles (i va ser oblidat)
Jordi Vilà (Alkimia): «La vida m’ha fet un avís»

El més llegit
- A la venda la mansió de luxe on va viure un exjugador del Barça a Gavà: espectacular i exclusiva
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Detectat un linx ibèric en llibertat a Catalunya
- La falta d’avís al 112 deixa sense multa les obres del Camp Nou fora d’horari
- Carlos Torres, president del BBVA: "On té més sentit mantenir la marca Sabadell és a Catalunya"