La intriga arriba mitjançant el correu d’un lector, el Carles, interessant-se sobre què ha sigut de Jordi Herrera (1965), cuiner excel·lent al restaurant Manairó, ja extint, guanyador i perdedor d’una estrella, un manetes que va dissenyar artefactes com la graella de claus i un forn batejat amb grandiloqüència com a Brutus, home de ferro que també esculpeix aquest material.
Gastronomies
Jordi Herrera (ex Manairó): com es pot tornar després d’una mort i un tancament
Un xef atípic, traçut, constructor d’aparells: va tancar el restaurant Manairó, que havia aconseguit una estrella, fa un any. El pitjor encara havia d’arribar: al cap de dos dies va morir el seu germà.
El restaurant que va rebre dues estrelles (i va ser oblidat)
Jordi Vilà (Alkimia): «La vida m’ha fet un avís»
El més llegit
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Els súpers amplien l’oferta de plats llestos per menjar ‘in situ’
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- Fons Next Generation, palanca per transformar Catalunya i Europa