Gregorio Tolosa pot presumir de ser el cap d’una de les millors graelles d’Espanya: el seu restaurant, Bidea 2, a Cizur Menor (Navarra), és lloc de peregrinació per a qui vol disfrutar de plats a la brasa amb carbó d’alzina elaborats amb una tècnica excelsa i un producte immillorable.
Llista calenteta
Els cinc restaurants de carn a la brasa favorits del mestre graeller Gregorio Tolosa
El cap de Bidea 2, un dels millors rostidors d’Espanya, selecciona temples per a carnívors
Vuit restaurants de Barcelona que faran que et tremolin les carns de plaer
La temptació de la carn: aquestes són les set millors costelles de Madrid
Temes:
El més llegit
- La ruptura de Junqueras i Rovira deixa ERC escapçada davant la investidura
- Del Tetris a l’Street Fighter, a l’Hospitalet
- Mor sor Montserrat Casas, popular abadessa de Pedralbes
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Les dificultats tècniques generen dubtes sobre la dessalinitzadora flotant de BCN