És una innovació en l’àmbit del popular, i amb tant sentit que és sorprenent que no hagi sigut segellada abans: el xuixo farcit amb un estofat, que és o hauria de ser l’especialitat de l’Insolent.
Els restaurants de Pau Arenós
Restaurant Insolent: la invenció del xuixo farcit de guisat
Quatre professionals joves, dos a la sala i dos a la cuina, s’han instal·lat a la plaça del Sol de Gràcia amb una fresca mirada sobre la tradició
Restaurant Imprevisto: la generació d’or de la cuina
Almarge: el ‘tornemi’ de Badalona, el ‘micaco’ i la pasta de full de tomàquet
A1-177889242.jpg /
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan