És una innovació en l’àmbit del popular, i amb tant sentit que és sorprenent que no hagi sigut segellada abans: el xuixo farcit amb un estofat, que és o hauria de ser l’especialitat de l’Insolent.
Els restaurants de Pau Arenós
Restaurant Insolent: la invenció del xuixo farcit de guisat
Quatre professionals joves, dos a la sala i dos a la cuina, s’han instal·lat a la plaça del Sol de Gràcia amb una fresca mirada sobre la tradició
Restaurant Imprevisto: la generació d’or de la cuina
Almarge: el ‘tornemi’ de Badalona, el ‘micaco’ i la pasta de full de tomàquet

A1-177889242.jpg /
El més llegit
- Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Els Mossos confisquen documents i joies als marmessors de Pere Mir