Els cuiners temen el risc perquè obre el camí del dubte. Que el client expressi discrepàncies i el seu univers es doblegui.
Gastronomies
Ricard Camarena, cuiner: «Cada any penso en la meva caducitat. I cada any penso si serà l’últim»
Un xef lúcid que abans va exercir altres oficis, com el de trompetista i el de picapedrer
Una cuina d’arrel vegetal que deriva d’una consciència natural i no impostada, i un pensament fresc.
La cuinera Begoña Rodrigo rep (per fi) a palau
Aquests són els restaurants preferits del xef Ricard Camarena
El més llegit
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Puigdemont dubta del compromís contra l’extrema dreta d’Illa
- El jutge no veu pressions d’Interior a l’advocat de Bárcenas