Imaginem que Carnal existeix des de fa segles i segles; no seria estrany que qui es va inventar l’expressió «la temptació de la carn» s’hagués inspirat en aquest restaurant del carrer d’Enric Granados, 52. Perquè aquest lloc recollit i intimista (¡quin encert les cadires penjants!) és un festival de peces de tot el món madurades fins a 150 dies que passa per la brasa de llenya d’alzina Joaquín Ignacio Sánchez, un xef uruguaià format al Basque Culinary Center. Fins a 22 plats per a carnívors, suggeriments a part, trobaràs a la carta.
Proteïnes a la graella
Restaurant Carnal: la temptació de la carn
Vet aquí un d’aquests racons acollidors en un lloc tan inesperat com un centre comercial: la seva terrassa dalt del Arenas i la seva carta amb reminiscències gallegues mereixen la visita.
Dotze bons restaurants a prop de la Fira de Montjuïc
44 restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

El més llegit
- La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- 45 anys esperant el pont del Baricentro
- Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Repàs a 10 alcaldes de l’àrea de Barcelona en l’equador del mandat