La frase que suporta Casa Masala –casa: atenció a això– es comprèn de seguida: «El curri bar de tota la vida», diuen. Ens ho podríem prendre amb humor (també), però la idea és que el client entri amb la mateixa naturalitat amb què, en altres establiments, demana una canya i un sucós (si té sort) triangle de truita.
Els restaurants de Pau Arenós
Casa Masala: si vols un bon curri, entra en aquest bar
La propietat catalanoíndia fa que el plantejament sigui diferent del d’un restaurant indi convencional, però no la qualitat dels plats
Quatre restaurants indis per a un àpat de pel·lícula (de Bollywood)
El pollastre indi del qual s’han apropiat els britànics
Així es fa el ‘baingan bharta’, un dels curris més famosos de l’Índia

El més llegit
- Badalona desallotja el popular bar de 'tardeos' Santa Lola davant el malestar dels propietaris
- Ferran Corominas: "Vam jugar 10 minuts plorant, ens vèiem a Segona"
- Els Mossos tanquen la investigació per la mort de l’amo de Mango: conclouen que la caiguda va ser accidental
- Un dels mossos que va participar en el rescat d'una menor al Cardener: "Em va sortir de dins, veia que la nena s'estava ofegant"
- ‘La casa nostra’, la ‘sitcom’ de Dani de la Orden amb què 3Cat recuperarà l’esperit de ‘Plats bruts’