La frase que suporta Casa Masala –casa: atenció a això– es comprèn de seguida: «El curri bar de tota la vida», diuen. Ens ho podríem prendre amb humor (també), però la idea és que el client entri amb la mateixa naturalitat amb què, en altres establiments, demana una canya i un sucós (si té sort) triangle de truita.
Els restaurants de Pau Arenós
Casa Masala: si vols un bon curri, entra en aquest bar
La propietat catalanoíndia fa que el plantejament sigui diferent del d’un restaurant indi convencional, però no la qualitat dels plats
Quatre restaurants indis per a un àpat de pel·lícula (de Bollywood)
El pollastre indi del qual s’han apropiat els britànics
Així es fa el ‘baingan bharta’, un dels curris més famosos de l’Índia
El més llegit
- Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- Portu condemna un Barça que va regalar el triomf en 9 minuts
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"