Fa temps que els picots actuen sota els pedestals delssuperxefs. Pot ser que alguns caiguin: s’ha de picar fort, amb perseverança, millor una maça o un martell pneumàtic. La majoria, no obstant, seguiran on son, erectes i solemnes.
Gastronomies
¿De qui és un plat? La història del cremat, que es va fer famós lluny d’on va ser creat
El cremat ha bufat els 30 anys i l’origen segueix en la nebulosa per a molts professionals. Marc Casanova en recupera la història al llibre ‘No soc un dels vostres’
David Seijas: «Em dominava l’alcohol. Jo no conduïa la meva vida: només n’era el copilot.
Com munyir un calamar i altres prodigis d’Aponiente
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Joves polítiques s’obren pas en les llistes electorals del 12M