Fa temps que els picots actuen sota els pedestals delssuperxefs. Pot ser que alguns caiguin: s’ha de picar fort, amb perseverança, millor una maça o un martell pneumàtic. La majoria, no obstant, seguiran on son, erectes i solemnes.
Gastronomies
¿De qui és un plat? La història del cremat, que es va fer famós lluny d’on va ser creat
El cremat ha bufat els 30 anys i l’origen segueix en la nebulosa per a molts professionals. Marc Casanova en recupera la història al llibre ‘No soc un dels vostres’
David Seijas: «Em dominava l’alcohol. Jo no conduïa la meva vida: només n’era el copilot.
Com munyir un calamar i altres prodigis d’Aponiente

El més llegit
- La L3 del metro de Barcelona s'ampliarà amb 9 noves estacions
- El FC Barcelona revela que ha venut 3.700 seients vip del Camp Nou per 335 milions d’euros
- Expedientat l’educador que va explicar a la ràdio la gestió de la DGAIA amb la nena abusada de 12 anys
- Melody: "S’han burlat de mi i per sobre de tot està la salut mental"
- Ni 10 ni 20 minuts, aquest és el temps de descans que tenen els treballadors durant la jornada laboral segons l'Estatut dels Treballadors