El Sant Pau de Tòquio diu adeu després de 19 anys, amb una estrella Michelin després d’haver-ne tingut dues, i recuperat i perdut, en un país assolat pel tsunami del 2011 i una covid amb un llarg tancament de fronteres. Propietat de l’empresari YujiShimoyama, l’ha dirigit Carme Ruscalleda en aquestes gairebé dues dècades de cuina catalana al Japó –va obrir l’abril del 2004– i donarà l’últim servei el 2 de setembre del 2023. «Tanca amb dignitat i alegria», explica la cuinera del Maresme.
Cuina catalana al Japó
El Sant Pau de Tòquio tanca «amb dignitat i alegria» després de 19 anys
El restaurant, propietat de Yuji Shimoyama i dirigit per Carme Ruscalleda, donarà l’últim servei el 2 de setembre
Cuina Sant Pau: l’ànima de Carme Ruscalleda, la cuina de Raül Balam
Carme Ruscalleda: l’única recepta de canelons que necessites

El més llegit
- Luis Enrique corre a Barcelona per la seva filla Xana en una edició multitudinària de la Cursa d’El Corte Inglés
- La nova vida de Lamine Yamal
- Una experta en finances revela els tres hàbits que arruïnen milers de persones
- Un Barcelona salvatge sepulta el Madrid i obre una nova era
- Molts ho confonen amb fatiga: així comença la insuficiència cardíaca que afecta 700.000 espanyols