El Sant Pau de Tòquio diu adeu després de 19 anys, amb una estrella Michelin després d’haver-ne tingut dues, i recuperat i perdut, en un país assolat pel tsunami del 2011 i una covid amb un llarg tancament de fronteres. Propietat de l’empresari YujiShimoyama, l’ha dirigit Carme Ruscalleda en aquestes gairebé dues dècades de cuina catalana al Japó –va obrir l’abril del 2004– i donarà l’últim servei el 2 de setembre del 2023. «Tanca amb dignitat i alegria», explica la cuinera del Maresme.
Cuina catalana al Japó
El Sant Pau de Tòquio tanca «amb dignitat i alegria» després de 19 anys
El restaurant, propietat de Yuji Shimoyama i dirigit per Carme Ruscalleda, donarà l’últim servei el 2 de setembre
Cuina Sant Pau: l’ànima de Carme Ruscalleda, la cuina de Raül Balam
Carme Ruscalleda: l’única recepta de canelons que necessites
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Joves polítiques s’obren pas en les llistes electorals del 12M