Els restaurants de Pau Arenós

Restaurant Citrus: la gran cuina que el Delta mereix

Aitor López practica la cuina intel·ligent en un hotel bonic, el Tancat de Codorniu, amb dos puntals: Àlex Nolla i Susanna Krcivoj

Bodega Borràs, a Barcelona: la gilda passa de l’escuradents al plat (i un menú de menys de 20 €)

Restaurant Kuzu: aixecar la casa sobre els nigiris

Joan Revillas

Des de la taula del Citrus, el paisatge interior de l’Hotel Tancat de Codorniu: l’hort fragant amb més de mil cítrics florits. A la nit, la tarongina és un fil d’olor que enganxa amb el passat. Però, ara, de dia, el de fora està a dins perquè Aitor López, el cuiner, ha col·locat les vistes sobre les estovalles: una rodanxa de taronja a la flama amb una gamba blanca en salaó (amb holandesa dels seus caps) i, al costat, un grill de llimona amb tàrtar de gamba vermella (i sabaiona del corall).