Des de la taula del Citrus, el paisatge interior de l’Hotel Tancat de Codorniu: l’hort fragant amb més de mil cítrics florits. A la nit, la tarongina és un fil d’olor que enganxa amb el passat. Però, ara, de dia, el de fora està a dins perquè Aitor López, el cuiner, ha col·locat les vistes sobre les estovalles: una rodanxa de taronja a la flama amb una gamba blanca en salaó (amb holandesa dels seus caps) i, al costat, un grill de llimona amb tàrtar de gamba vermella (i sabaiona del corall).
Els restaurants de Pau Arenós
Restaurant Citrus: la gran cuina que el Delta mereix
Aitor López practica la cuina intel·ligent en un hotel bonic, el Tancat de Codorniu, amb dos puntals: Àlex Nolla i Susanna Krcivoj
Bodega Borràs, a Barcelona: la gilda passa de l’escuradents al plat (i un menú de menys de 20 €)
Restaurant Kuzu: aixecar la casa sobre els nigiris

El més llegit
- Els Mossos tanquen la investigació per la mort de l’amo de Mango: conclouen que la caiguda va ser accidental
- ‘La casa nostra’, la ‘sitcom’ de Dani de la Orden amb què 3Cat recuperarà l’esperit de ‘Plats bruts’
- Badalona desallotja el popular bar de 'tardeos' Santa Lola davant el malestar dels propietaris
- Lleó XIV nomena el barceloní Daniel Palau nou bisbe de Lleida
- Ferran Corominas: "Vam jugar 10 minuts plorant, ens vèiem a Segona"