Aquest matí, Aimar Córdoba Bilbao ha preparat la provisió de truites de patates per al servei (perquè ell fa cadascuna-de-les-truites) i ara reposa a la barra de metall lluent del Bar El Pollo amb els seus dos llebrers, de morro i cabell fi i petita mida, Bosco i Dalí, noms irresistibles.
Els restaurants de Pau Arenós
Bar El Pollo: la famosa truita amb ‘txapela’
Aimar Córdoba conserva un bar del Raval i fa una sacsejada a la cuina, amb cassoles que sonen a glòria i daurades rodes amb molts seguidors

El més llegit
- Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Un terç de l’Eixample és estranger
- La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals
- Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump