La crònica comença un dissabte al migdia a l’Aürt, el restaurant barceloní d’Artur Martínez, que acaba de destapar l’ampolla dels tres anys, i acaba 24 hores després a Terrassa, a El Buen Gusto, el despatx de pollastres a l’ast i menjar per emportar que va fundar la seva família el 1952 i que amplia amb un servei de bar i tapes a la sala que un dia va ser Capritx, en el seu moment, el restaurant amb estrella més petit. La cuina tenia 15 metres quadrats, i un microones.
Els restaurants de Pau Arenós
Aürt: de l’alta cuina al pollastre a l’ast
Artur Martínez celebra tres anys a les aplaudides barres del seu restaurant barceloní sense desvincular-se del negoci familiar

El més llegit
- A la venda la mansió de luxe on va viure un exjugador del Barça a Gavà: espectacular i exclusiva
- Detectat un linx ibèric en llibertat a Catalunya
- La falta d’avís al 112 deixa sense multa les obres del Camp Nou fora d’horari
- Les traves de la burocràcia i la falta de mà d’obra
- Carlos Torres, president del BBVA: "On té més sentit mantenir la marca Sabadell és a Catalunya"