La crònica comença un dissabte al migdia a l’Aürt, el restaurant barceloní d’Artur Martínez, que acaba de destapar l’ampolla dels tres anys, i acaba 24 hores després a Terrassa, a El Buen Gusto, el despatx de pollastres a l’ast i menjar per emportar que va fundar la seva família el 1952 i que amplia amb un servei de bar i tapes a la sala que un dia va ser Capritx, en el seu moment, el restaurant amb estrella més petit. La cuina tenia 15 metres quadrats, i un microones.
Els restaurants de Pau Arenós
Aürt: de l’alta cuina al pollastre a l’ast
Artur Martínez celebra tres anys a les aplaudides barres del seu restaurant barceloní sense desvincular-se del negoci familiar
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan