El ‘coquelet’ era esplèndid al sol de febrer en aquest anticicló que semblava etern i que confonia Barcelona amb Miami. La terrassa interior del Chez Cocó, a la Diagonal, era plena i ni tan sols era necessari encendre les estufes, perquè el sol bategava amb una força inusitada en un mes dissenyat per al fred.
Menjar amb ales
Pollastró picant, patates fregides i anticicló
Fa una dècada, els volàtils punxats i acariciats pel gas o el carbó vivien la discreta resistència dels barris
Chez Cocó, l’ocelleria exquisida, va donar un impuls al pollastre rostit i el va llançar a l’univers gurmet
El més llegit
- Estat Islàmic reivindica l’atemptat en què van morir tres catalans
- Esclavitzada per la família i sense ningú que l’escoltés
- L’helicòpter del president iranià s’estavella en una zona muntanyosa
- Les jugadores del Barça es posen elles mateixes les medalles
- Emil Ferris: "Morir pot ser una experiència bonica"