Vivim en l’era de la postgastronomia. I aquí en teniu un exemple: Dani García, un dels cuiners de referència al nostre país, ostenta dues estrelles Michelin pel restaurant Smoked Room i, alhora, ha creat, amb els ‘youtubers’ Rubius, Willyrex o Vegetta, creacions impossibles com una pizza sense vores o una hamburguesa amb salsa morada que poden provar-se a través del servei de ‘delivery’ La Gran Familia Mediterránea.
Ruta de nord a sud
Els cinc restaurants favorits del xef Dani García
Aquí va la llista de fixos a l’agenda del popular cuiner. Una ruta de nord a sud, amb parades al País Basc i Andalusia

Temes:
El més llegit
- ¿Quants diners s'emportaria el Barça per guanyar la Lliga?
- ¿Quantes hores has de dormir si vius a Catalunya? La Universitat de Columbia ho revela
- Catalunya vol incorporar 200.000 migrants al mercat laboral amb el nou reglament d’estrangeria
- Detectades obres il·legals en una reforma de Consell de Cent
- Barcelona estudiarà la viabilitat de reobrir la ‘platja de l’Eixample’ el 2026