Liang Chen Sun treballa amb l’imponent ganivet sobre les carns brunyides del mig ànec. Tots els colors de l’or estan en aquest ànec, amb la pell que es trenca sota el tall. Veig com s’hi aplica el cuiner i és hipnòtic: els retalls de pell brillant, els talls de carn, la cuixa i el pit.
Els restaurants de Pau Arenós
China Crown: sentir-se emperador amb l’ànec
En plena celebració de l’Any Nou xinès, visita un dels pocs restaurants de Barcelona on preparen l’autèntic ànec lacat

El més llegit
- Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig