El plat respon al que se li demana a un gran plat. És de temporada. La matèria primera brilla. Guisat, harmonia, equilibri. Trufa, pèsols, llebre. Al veure’l a la carta de Vilagut, el restaurant de Julià Bernet, ho he tingut clar, amb el desig a crits de voler encertar. I l’he encertat. Julià l’ha encertat. És molt bo.
Els restaurants de Pau Arenós
Vilagut: cuiner jove, ànima clàssica
Julià Bernet té 30 anys i està còmode en la intersecció del passat amb el present, amb la cuina al buit i amb la pasta de full casolana
El més llegit
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- El primer gran ‘beach club’ de BCN obrirà al juny després d’una inversió de 15 milions
- La Seguretat Social enviarà aquesta carta a milions d’espanyols
- Remuntada històrica del Barça