El plat respon al que se li demana a un gran plat. És de temporada. La matèria primera brilla. Guisat, harmonia, equilibri. Trufa, pèsols, llebre. Al veure’l a la carta de Vilagut, el restaurant de Julià Bernet, ho he tingut clar, amb el desig a crits de voler encertar. I l’he encertat. Julià l’ha encertat. És molt bo.
Els restaurants de Pau Arenós
Vilagut: cuiner jove, ànima clàssica
Julià Bernet té 30 anys i està còmode en la intersecció del passat amb el present, amb la cuina al buit i amb la pasta de full casolana

El més llegit
- A la venda la mansió de luxe on va viure un exjugador del Barça a Gavà: espectacular i exclusiva
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Detectat un linx ibèric en llibertat a Catalunya
- La falta d’avís al 112 deixa sense multa les obres del Camp Nou fora d’horari
- Carlos Torres, president del BBVA: "On té més sentit mantenir la marca Sabadell és a Catalunya"